Menu

Autodemontagebedrijf Palinckx vindt u vlak bij Eindhoven

Wij heten u welkom bij Autodemontagebedrijf Palinckx, ons veelzijdige familiebedrijf die gespecialiseerd is in sloopauto’s, demontage en de verkoop van auto onderdelen. U bezoekt ons in Hilvarenbeek, lekker centraal gelegen tussen Tilburg en Eindhoven. Een ritje naar Hilvarenbeek vanuit Eindhoven is het zeker waard, want bij ons krijgt u waar voor uw geld of geld voor uw waar. Wij nemen al sinds jaar en dag sloopauto’s in en na demontage verzorgen wij de verkoop van gebruikte auto onderdelen die nog prima functioneren of in goede staat verkeren. Op die manier betaald u nooit te veel voor toch goed materiaal. Dus op zoek naar sloopauto’s of auto onderdelen? Dan komt u vanuit Eindhoven gewoon naar onze autosloperij!

Demontage van sloopauto’s

Sloopauto’s klinkt vaak als de oude barrels waar geen eer meer aan te behalen is. Niets is minder waar, want ook in sloopauto’s zitten meer dan genoeg auto onderdelen die nog vele jaren mee kunnen.  Sloopauto’s worden door ons voor aankoop nauwkeurig geïnspecteerd op de staat en de bruikbaarheid van de aanwezige auto onderdelen. Met vele jaren ervaring in de branche van autosloperij weten wij waar we naar moeten kijken en waar op te letten. Zo bent er van verzekerd dat wij na demontage de juiste spullen overhouden. Hebt u zelf sloopauto’s of auto waar u vanaf wilt of moet? Dan kunt u natuurlijk contact met ons op nemen om daarin de mogelijkheden eens te bespreken. Nogmaals, het is een korte zit vanuit Eindhoven en u wordt door de juiste autosloperij geholpen, dus het is het waard. Sloopauto’s en hun eigenaren worden bij ons van harte ontvangen en geïnformeerd. Service is immers ons handelsmerk en de klant is en blijft de koning. Voor minder doen wij het niet!

Gebruikte auto onderdelen voor en van Eindhoven

Bij onze autosloperij kunt u uitstekend terecht voor goede en gebruikte auto onderdelen. Zelden zijn er auto’s, oud of nieuw, waarin niets bruikbaars meer zit. Wij selecteren zorgvuldig de juiste auto onderdelen, zodat we mensen op weg kunnen helpen die graag voor een goede prijs, goede auto onderdelen willen hebben. U betaald op die manier voor goed en bruikbare auto onderdelen, die met kennis en professie zijn gedemonteerd en zodoende dus een tweede leven krijgen. Wij leveren uitsluitend auto onderdelen die in goede staat zijn en naar behoren functioneren. Dat is de kwaliteit die wij de regio Eindhoven garanderen. Auto onderdelen aanschaffen blijft in sommige gevallen een kostbare aangelegenheid, dus waarom niet gewoon naar de autosloperij gaan en bekijken wat er tegen een betaalbare prijs te halen is. Wij werken graag met u samen!

De beste autosloperij voor Eindhoven vindt u in Hilvarenbeek!

Wij lichten hiermee slechts een tipje van de sluier. Wanneer u nieuwsgierig bent naar onze mogelijkheden in het leveren of aankopen van sloopauto’s, demontage en de verkoop van auto onderdelen, dan neemt u gewoon even contact met ons op. Wij informeren u meer dan graag over onze mogelijkheden en zorgen voor een aangename service en goede kwaliteit. Dat is wat wij de regio Eindhoven onder meer te bieden hebben.

logo ARN logo RDW logo Scooter recycling Nederland
Powered by