Menu

Hebt u een sloopauto in Tilburg?

Een auto die rijp is voor de sloop? Een sloopauto dus? Dan hoeft u in Tilburg niet lang te zoeken naar het juiste adres voor die sloopauto, want autodemontagebedrijf TH Palinckx zit praktisch bij u om de hoek! U vindt ons als specialist voor uw sloopauto in Hilvarenbeek, op slechts 10 minuten van Tilburg vandaan. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren en slopen van auto’s en in de verkoop van gebruikte onderdelen. Uw sloopauto uit Tilburg is dus in de beste handen bij TH Palinkcx.

Wat doen wij met uw sloopauto uit Tilburg?

Uw sloopauto wordt bij ons professioneel gedemonteerd en de bruikbare auto onderdelen worden gebruikt voor verkoop. Wij bieden u uit Tilburg een snelle en vakkundige dienstverlening, zodat u op de juiste wijze afstand kunt doen van uw sloopauto.

Wanneer is een auto uit Tilburg een sloopauto?

Een sloopauto is een auto die aan het einde van de technische levensduur is aanbeland. Dat kan zo zijn wanneer het bijvoorbeeld niet meer rendabel is om uw auto te laten repareren. Dat kan te maken hebben  met de leeftijd van de auto, maar bijvoorbeeld ook wanneer uw auto total loss is verklaard. Het is dan wel zo prettig als u het juiste adres hebt om uw sloopauto naartoe te brengen. Door onze gunstige ligging nabij Tilburg, zijn wij dat voor uw sloopauto.

logo ARN logo RDW logo Scooter recycling Nederland
Powered by