Citroën sloperij

Uw total loss-verklaarde Citroën brengt u naar onze sloperij in Hilvarenbeek. Hier gaan onze monteurs aan de slag met het demonteren van uw voertuig. Waardevolle onderdelen worden weer aangeboden voor hergebruik en andere delen worden op passende wijze gerecycled. Th. Palinckx is uw partner op het gebied van autosloop, demontage en aan- en verkoop. Wij zijn aangesloten bij diverse organisaties die onze topservice garanderen, zoals de ARN en de SRN. Daarnaast is ons bedrijf ook RDW erkend. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Breng uw oude of beschadigde Citroën naar onze sloperij

Als uw Citroën tegen het einde van de technische levensduur aanloopt of als uw voertuig bijvoorbeeld total loss is verklaard, helpt onze sloperij u graag. Wij zorgen ervoor dat de bruikbare onderdelen op een juiste manier worden gedemonteerd en bieden deze vervolgens weer aan voor de verkoop tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hierdoor gaan we op een milieubewuste manier om met tweedehands auto-onderdelen die nog altijd waarde hebben. Onze sloperij biedt u een transparante en betrouwbare service wanneer u bij ons langskomt met uw Citroën. Is uw voertuig niet meer te verplaatsen? Maak dan gebruik van onze ophaaldienst voor sloopauto’s.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u onderdelen van Citroën of bijvoorbeeld Renault kopen bij onze sloperij? Wij helpen u graag verder. Verken onze complete dienstverlening, bijvoorbeeld auto-export, of maak een afspraak voor het inleveren van uw voertuig. U neemt contact met ons op door te bellen naar 013 – 5053399 of te e-mailen naar autodemontage@thpalinckx.nl.