Ophaaldienst sloopauto

Bespaar op de hoge kosten en laat uw auto ophalen door onze ophaaldienst voor uw sloopauto. De ophaaldienst neemt uw auto mee naar onze sloperij, zodat wij de bruikbare onderdelen kunnen demoteren. U wordt altijd snel en professioneel geholpen bij T.h. Palinckx.

Welke voertuigen kunt u bij ons autodemontagebedrijf aanbieden?

De volgende voertuigen kunt u aanbieden bij onze autosloop:

  • Voertuigen die aan het einde van de technische levensduur gekomen zijn. Bijvoorbeeld als de reparatiekosten niet meer opwegen tegen de waarde van uw auto, of als uw auto heeft die niet meer tegen aanvaardbare kosten door de APK-keuring komt;
  • Schade auto’s die total loss zijn verklaard. Dit kunnen ook voertuigen zijn die door een ongeluk dusdanig beschadigd zijn dat reparatie niet meer economisch verantwoord is;
  • Rijdbare auto’s;

Onze eigen ophaaldienst voor uw sloopauto’s, en schadeauto’s verwijderen uw auto binnen 24 uur. U ontvangt van onze chauffeur meteen een vrijwaringsbewijs.

Ga snel en veilig de weg op

Met ons aanbod aan tweedehands auto-onderdelen en onze bandenservice in Hilvarenbeek, kunt u weer snel en veilig de weg op. Wilt u onze hulp inschakelen van de ophaaldienst voor uw sloopauto of heeft u nog andere vragen over bijvoorbeeld tweedehands auto-onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 013 – 5053399 of door een e-mail te sturen naar autodemontage@thpalinckx.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.