Ophaaldienst sloopauto

Maak gebruik van onze ophaaldienst voor uw sloopauto en bespaar op de hoge kosten. De ophaaldienst neemt uw auto mee naar onze sloperij, zodat wij de bruikbare onderdelen kunnen demoteren. U wordt altijd snel en professioneel geholpen bij T.h. Palinckx uit Hilvarenbeek.

Welke soort sloopauto kunt u door onze ophaaldienst laten ophalen?

Wilt u gebruikmaken van onze ophaalservice? Wij helpen u graag. De volgende voertuigen kunt u aanbieden bij onze autosloop:

  • Voertuigen die aan het einde van de technische levensduur gekomen zijn. Bijvoorbeeld als de reparatiekosten niet meer opwegen tegen de waarde van uw auto, of als uw een auto heeft die niet meer tegen aanvaardbare kosten door de APK komt;
  • Schade-auto’s die total loss zijn verklaard. Dit kunnen ook voertuigen zijn die door een ongeluk dusdanig beschadigd zijn dat reparatie niet meer economisch verantwoord is;
  • Rijdbare auto’s;

Onze eigen ophaaldienst voor uw sloopauto of schadeauto verwijdert uw auto binnen 24 uur. U ontvangt van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs.

Ga snel en veilig de weg op

Wilt u onze hulp inschakelen van de ophaaldienst voor uw sloopauto of heeft u nog andere vragen over bijvoorbeeld tweedehands auto-onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 013 – 5053399 of door een e-mail te sturen naar autodemontage@thpalinckx.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een specifiek Peugeot-onderdeel.