Peugeot onderdelen sloop

  • Home
  • Peugeot onderdelen sloop

Rijdt u in een Peugeot en wilt u onderdelen verkopen voor de sloop? Th. Palinckx is een ervaren sloperij gespecialiseerd in het demonteren van onderdelen van onder andere auto’s van het merk Peugeot. Deze onderdelen worden naar gelang van waarde aangeboden voor verkoop of worden op een juiste manier gerecycled. Hierdoor is het naar de sloop brengen van uw oude of beschadigde Peugeot voor het recyclen of hergebruiken van diverse onderdelen een milieubewuste optie. Ontdek wat ons familiebedrijf in Hilvarenbeek voor u kan betekenen.

Breng uw Peugeot langs bij de sloop en laat de onderdelen door ons recyclen

Heeft u een oude of beschadigde Peugeot in uw bezit met onderdelen die nog te goed zijn voor de sloop? Ons autodemontagebedrijf helpt u met het recyclen van uw auto. Als sloperij zijn we aangesloten bij de ARN, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare en transparante service wanneer u uw Peugeot langsbrengt. Wilt u juist onderdelen van Peugeot kopen bij onze sloperij? Ook dat is mogelijk. De tweedehands onderdelen die nog een ronde mee kunnen voordat ze naar de sloop gaan, bieden wij tegen een scherpe prijs aan in ons aanbod. Op deze tweedehands auto-onderdelen geven wij uiteraard een eerlijke garantie. 

Bezoek onze sloperij voor de aan- of verkoop van Peugeot onderdelen

Kom langs bij onze sloperij met uw verouderde of beschadigde Peugeot of Volkswagen en red bruikbare onderdelen van de sloop! Onze specialisten zorgen voor een vakkundige demontage van uw auto. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of onze volledige dienstverlening? Neem contact met ons op zodat wij uw situatie kunnen bespreken. Stuur een e-mail naar autodemontage@thpalinckx.nl of bel ons via 013 – 5053399. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om langs te komen bij onze garage.