Onderdelen

Bent u op zoek naar tweedehands auto-onderdelen in regio Eindhoven en Tilburg voor bijvoorbeeld de onderhoud of reparatie van uw auto? Kies dan voor de gebruikte auto-onderdelen van T.h. Palinckx in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg. Met ons ruime aanbod aan gebruikte auto-onderdelen in regio Tilburg zit er voor ieder gangbaar automerk en -model iets bij. Zo bespaart u ontzettend veel kosten en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu.

Laat uw tweedehands auto-onderdelen professioneel door ons demonteren

Bij ons bedrijf in Hilvarenbeek laat u uw auto-onderdelen in de buurt van Tilburg en Eindhoven demonteren door tweedehands exemplaren. Deze onderdelen, zoals tweedehands autobanden, worden vakkundig door ons gedemonteerd uit autowrakken. In de meeste gevallen hebben wij bij onze autosloop in regio Eindhoven het onderdeel dat u zoekt op voorraad in ons magazijn. Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe? Dan maakt u tegen een aantrekkelijke prijs gebruik van onze professionele bandenservice. Zo kunt u snel weer de weg op met uw auto.

Kies voor losse auto-onderdelen voor de onderhoud of reparatie van uw auto

Wanneer uw auto toe is aan onderhoud of reparatie, dan kunt u hiervoor gebruikmaken van losse auto-onderdelen. Deze losse onderdelen kunnen verschillen van grote objecten, zoals hele autodeuren, tot kleine objecten, zoals een zijspiegel of een nieuwe lamp. In principe zijn alle onderdelen voor uw auto terug te vinden, omdat alle bruikbare onderdelen van een bestaande auto zijn gedemonteerd, voordat deze oude auto’s naar de sloop worden gebracht. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van losse auto-onderdelen, wanneer u het zelf leuk vindt om aan uw auto te sleutelen. Met behulp van losse auto-onderdelen kunt u kleine reparaties zelf uitvoeren.

Bekijk direct ons aanbod

Wilt u weten of de gebruikte auto-onderdelen die u zoekt beschikbaar zijn in regio Tilburg en Eindhoven? Bekijk dan direct ons online aanbod aan onderdelen. Voor het laten demonteren van uw tweedehands auto-onderdelen in regio Tilburg en Eindhoven neemt u telefonisch contact op met ons autodemontagebedrijf via 013 – 5053399. U kunt ook een e-mail sturen naar autodemontage@thpalinckx.nl of het contactformulier invullen. Heeft u vragen over een van de losse auto-onderdelen of bent u simpelweg benieuwd naar meer informatie over onze diensten en producten? Wij helpen u graag en vertellen u meer over onze gebruikte auto-onderdelen in de buurt van Tilburg. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over onze andere diensten, zoals onze ophaaldienst voor uw sloopauto!