Onderdelen

Wilt u uw auto-onderdelen laten vervangen?

Kies dan voor de tweedehands onderdelen van T.h. Palinckx in Hilvarenbeek. Met ons ruime aanbod aan onderdelen, voor ieder gangbaar automerk en -model, is de kans groot dat er iets voor bij uw auto bijzit. Zo bespaart u ontzettend veel kosten en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu.

Tweedehands auto-onderdelen bij T.h. Palinckx

Bij ons bedrijf in Hilvarenbeek kunt u allerlei tweedehands auto-onderdelen vinden. Deze onderdelen, zoals tweedehands autobanden, worden vakkundig door ons gedemonteerd uit autowrakken. In de meeste gevallen hebben wij het onderdeel dat u zoekt op voorraad in ons magazijn. Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe? Dan maakt u tegen een aantrekkelijke prijs gebruik van onze professionele bandenservice. Zo kunt u snel weer de weg op met uw auto.

Bekijk direct ons aanbod

Wilt u weten of het onderdeel dat u zoekt beschikbaar is? Bekijk dan direct het aanbod aan onderdelen op onze website. Voor het laten vervangen van uw auto-onderdelen neemt u telefonisch contact op met ons autodemontagebedrijf via 013 – 5053399. U kunt ook een e-mail sturen naar autodemontage@thpalinckx.nl of het contactformulier op onze website invullen.