Scooter recycling

Bij ons autodemontagebedrijf kunt u terecht voor scooterrecycling van voertuigen in de omgeving van Tilburg. Is uw scooter of brommer total loss verklaard of is deze het niet meer waard om te laten repareren vanwege hoge kosten? Dan is de scooterrecycling van T.h. Palinckx in Hilvarenbeek de ideale, milieuvriendelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat de onderdelen van uw scooter vakkundig gedemonteerd en passend gerecycled worden.

Wij verzorgen scooterrecycling voor voertuigen

Heeft u schade gereden aan uw scooter of brommer en wordt een reparatie te duur? Dan kunt u deze bij ons inleveren. Is inleveren op onze locatie niet mogelijk? Maak dan gebruik van onze eigen ophaaldienst, die uw voertuig ophaalt voor scooterrecycling op verschillende locaties. De onderdelen van uw scooter worden vakkundig gedemonteerd door ons autodemontagebedrijf. De bruikbare onderdelen bieden we te koop aan om andere scooters mee te repareren. De overige onderdelen worden in samenwerking met het ARN (Auto Recycling Nederland) aangeboden voor recycling. Bovendien ontvangt u direct een vrijwaringsbewijs. Zo is alles meteen geregeld en hoeft u nergens meer aan te denken.

Neem contact met ons op

Wilt u uw kapotte scooter of brommer inleveren? Onze ophaaldienst voor scooterrecycling is binnen 24 uur op elke locatie in heel het land. Ook met een schade- of sloopauto kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar een van onze goedkope tweedehands auto’s? Of heeft u misschien nog andere vragen over scooterrecycling? Neem contact met ons op door te bellen naar 013 – 5053399 of door een e-mail te sturen naar autodemontage@thpalinckx.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij bellen u dan spoedig terug!