Autosloop in regio Eindhoven

  • Home
  • Autosloop in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar nieuwe banden of andere onderdelen bij een autosloop in de buurt van Eindhoven in Noord-Brabant? T.h. Palinckx uit Hilvarenbeek heeft een ruim aanbod aan tweedehands autobanden en andere auto-onderdelen bij onze autosloperij in Brabant. Bovendien vervangen wij uw auto-onderdelen tegen een voordelig tarief bij onze sloperij voor en van uw auto. Nadat u een bezoekje heeft gebracht aan onze autosloperij kunt u snel weer de weg op! Daarnaast bent u ook welkom bij ons voor tweedehands sloop onderdelen voor uw auto.

Ontdek de vele voordelen van onze autosloop in regio Eindhoven

Heeft u last van een lekke band of wilt u uw autobanden laten vervangen bij onze autosloop? Dan helpen wij iedereen in het land graag in onze autosloperij. Met onze professionele autosloperij profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij hebben een groot aanbod aan sloopauto-onderdelen voor bijna elk regulier automerk en model auto beschikbaar bij onze autosloop;
  • De kans is groot dat het onderdeel voor uw auto beschikbaar is bij onze sloperij;
  • Met de aanschaf van onze voordelig geprijsde tweedehands autobanden bespaart u op hoge kosten van nieuwe exemplaren en kunt u weer lang vooruit;
  • Uw nieuwe autobanden worden direct en op professionele wijze door ons gemonteerd;
  • Uw auto kan door onze autosloperij door heel het land worden opgehaald met onze sloopauto ophaaldienst.

Bestel direct uw tweedehands autobanden

Wilt u direct gebruikmaken van de diensten van onze autosloperij, waar u ook woont in het land? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 – 5053399, een e-mail te sturen naar autodemontage@thpalinckx.nl of het contactformulier in te vullen. Wij helpen u dan graag verder bij onze autosloop. Maak ook direct kennis met onze bandenservice bij onze autosloop.