Onderdelen van een sloopauto

Voor onderdelen van een sloopauto, kunt u terecht bij de autosloop van T.h. Palinckx in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg, Brabant. Met onze losse onderdelen van een sloopauto bespaart u op hoge kosten van nieuwe onderdelen. Bovendien levert u uw schade- of sloopauto eenvoudig in bij onze autosloop in de omgeving van Tilburg, Noord-Brabant, zodat wij de losse onderdelen weer kunnen gebruiken.

Bespaar op hoge kosten met onderdelen van een sloopauto

Bent u op zoek naar losse auto-onderdelen in Brabant? Dan wilt u deze natuurlijk zo voordelig mogelijk aanschaffen. De onderdelen van de sloopauto worden professioneel gedemonteerd bij onze autosloop in de buurt van Tilburg, Noord-Brabant, waardoor deze nog in zeer goede staat zijn. Zo kunt u weer voor langere tijd vooruit. Met de aanschaf van losse auto-onderdelen bij ons bedrijf in Brabant, profiteert u daarnaast van het volgende:

  • Een ruim aanbod aan losse onderdelen van een sloopauto voor elk gangbaar merk en model auto. Deze zijn vaak op voorraad in ons magazijn in Hilvarenbeek;
  • De onderdelen zijn voordelig geprijsd en niet ouder dan tien jaar;
  • Tweedehands auto-onderdelen kunt u bovendien direct laten vervangen met onze professionele service.

Lever uw gebruikte onderdelen bij ons in

Wilt u uw auto, scooter of andere onderdelen bij onze autosloop in Tilburg, Brabant, inleveren? Ook in dat geval helpen wij u graag. De bruikbare onderdelen bieden wij vervolgens te koop aan bij onze autosloop in de buurt van Tilburg, Brabant. De overige onderdelen worden aangeboden voor recycling. Dit maakt het gehele proces veel milieuvriendelijker.

Bekijk alle beschikbare onderdelen

U bekijkt direct ons aanbod van losse onderdelen voor uw auto online. Heeft u nog vragen of wilt u uw auto of scooter op laten halen door onze ophaaldienst? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013 – 5053399 of stuur een e-mail naar autodemontage@thpalinckx.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug! Bekijk ook zeker eens al onze occasions of maak kennis met onze bandenservice.