Occasions in Tilburg

Bent u op zoek naar occasions in de omgeving van Tilburg of bent u op zoek naar losse auto-onderdelen? Breng dan zeker eens een bezoek aan T.h. Palinckx in Hilvarenbeek. U kunt bij ons terecht voor het kopen van occasions in de buurt van Tilburg, maar daarnaast verzamelen wij ook sloopauto’s. Deze sloopauto’s worden door onze professionals gedemonteerd, zodat we de bruikbare onderdelen opnieuw kunnen gebruiken ter reparatie van andere occasions bij ons in de buurt van Tilburg.

Bekijk al onze occasions op locatie in regio Tilburg

Steeds meer mensen kiezen voor het kopen van occasions in regio Tilburg, in plaats van dat ze direct een splinternieuwe auto aanschaffen. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo is het natuurlijk zo dat niet iedereen evenveel geld heeft om direct een nieuwe auto aan te schaffen. Dan is het kopen van een occasion een goede en goedkope oplossing hiervoor. Daarnaast kan het bijvoorbeeld ook zo zijn dat mensen lang moeten wachten op de productie van een nieuwe auto, waardoor ze (tijdelijk) voor een occasion gaan.

Occasions en losse auto-onderdelen

Naast volledige auto’s, is het ook mogelijk om losse onderdelen aan te schaffen bij ons autodemontagebedrijf in Hilvarenbeek. De onderdelen van uw voertuig worden vakkundig door ons gedemonteerd en gebruikt voor andere auto’s. Naast auto’s, kunt u ook bij ons terecht voor het recyclen van scooters. De onderdelen die niet meer te gebruiken zijn, worden aangeboden voor scooterrecycling. Dit maakt het een erg milieuvriendelijke oplossing.

Ontvang direct een vrijwaringsbewijs

Onderstaand treft u een overzicht van ons voertuigen aanbod. U kunt uiteraard ook altijd even contact opnemen als u vragen heeft over het aanbod. U kunt ons bereiken op 013 – 5053399 of per e-mail via autodemontage@thpalinckx.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op onze website invullen.