Goedkope tweedehands auto in Tilburg

Bent u op zoek naar een goedkope tweedehands auto in de omgeving van Tilburg? Breng dan zeker eens een bezoek aan T.h. Palinckx in Hilvarenbeek. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een goedkope tweedehands auto, maar daarnaast verzamelen wij ook sloopauto’s. Deze sloopauto’s worden door onze professionals gedemonteerd, zodat we de bruikbare onderdelen opnieuw kunnen gebruiken ter reparatie van andere occasions.

Rijd weg in een goedkope tweedehands auto uit ons aanbod

Steeds meer mensen kiezen voor het kopen van een goedkope tweedehands auto in plaats van dat ze direct een splinternieuwe auto aanschaffen. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo is het natuurlijk zo dat niet iedereen evenveel geld heeft om direct een nieuwe auto aan te schaffen. Daarnaast kan het bijvoorbeeld ook zo zijn dat mensen lang moeten wachten op de productie van een nieuwe auto, waardoor ze (tijdelijk) voor een occasion gaan. Naast volledige auto’s kunt u bij ons autodemontagebedrijf ook losse onderdelen aanschaffen. Daarnaast zijn wij ook uw specialist in auto-export vanuit Nederland.

Ontvang direct een vrijwaringsbewijs

Onderstaand treft u een overzicht van ons voertuigenaanbod. U kunt uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een goedkope tweedehands auto uit het aanbod of als u vragen heeft over onze dienstverlening, bijvoorbeeld het aanbieden van Renault-onderdelen. U kunt ons bereiken op 013 – 5053399 of per e-mail via autodemontage@thpalinckx.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.