Volkswagen sloperij

Breng uw beschadigde of kapotte Volkswagen bij onze sloperij in Hilvarenbeek. Uw voertuig wordt op een vakkundige wijze gedemonteerd zodat waardevolle onderdelen hergebruikt kunnen worden bij bijvoorbeeld reparaties. Deze tweedehands onderdelen van Volkswagen zijn een stuk gunstiger geprijsd dan nieuwe onderdelen, terwijl ze nog prima bruikbaar zijn. Op deze onderdelen ontvangt u dan ook van Th. Palinckx een eerlijke garantie. Ontdek wat onze sloperij kan betekenen voor uw oude Volkswagen.

Bied uw Volkswagen aan bij onze sloperij

Bent u op zoek naar tweedehands onderdelen voor de reparatie van uw Volkswagen? In ons aanbod vindt u diverse onderdelen van Volkswagen en andere populaire automerken, zoals Citroën en Peugeot. Deze onderdelen zijn voorzien van een garantie, waardoor u deze zonder zorgen aankoopt. Ook voor het verkopen van oude onderdelen van uw Volkswagen kunt u bij ons terecht. Ons familiebedrijf in Hilvarenbeek garandeert u een betrouwbare en transparante topservice en doet alles in overleg met u. Is uw auto te ver heen voor een reparatie of bent u toe aan iets nieuws? Naast tweedehands onderdelen van bijvoorbeeld Volkswagen bieden wij ook een mooi aanbod aan goedkope tweedehands auto’s aan.

Bel ons indien u vragen heeft

Is uw Volkswagen toe aan een reparatie en wilt u hiervoor tweedehands onderdelen gebruiken van onze sloperij? Wij helpen u graag met een aantrekkelijk geprijsd aanbod aan tweedehands onderdelen van Volkswagen mét garantie. Kom bij ons langs of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons voor korte vragen ook bellen via 013 – 5053399of e-mailen via autodemontage@thpalinckx.nl.