Menu

Auto onderdelen voor Tilburg

Voor de regio Tilburg zijn wij dé aangewezen persoon voor allerlei soorten onderdelen voor uw auto. Als autodemontagebedrijf TH Palinckx beschikken wij over vele auto onderdelen, van menig gangbaar merk en model. U vindt ons in Hilvarenbeek, op slechts 10 minuten  rijden van Tilburg. Uw auto onderdelen zijn dus binnen betaalbaar handbereik!

Voor bieden wij aan auto onderdelen voor Tilburg?

Wij hebben een erg ruim aanbod voor Tilburg als het auto onderdelen betreft. Doordat we vele soorten merken en modellen te demonteren krijgen, is ons aanbod in auto onderdelen daar ook op afgestemd. Hebt u dus een defect, schade of onderdeel dat nodig aan vervanging toe is? Neem dan contact met ons op of wij voor u de juiste auto onderdelen op voorraad hebben. U kunt ook aan ons denken als uw auto bijvoorbeeld aan nieuwe banden toe is. Wij beschikken namelijk naast auto onderdelen, ook over een ruime voorraad autobanden. Deze worden professioneel door ons en bij ons gemonteerd.

De beste service voor Tilburg in auto onderdelen

Als familiebedrijf hebben we dienstverlening hoog in het vaandel staan voor u in Tilburg. Wij zijn u dan ook graag professioneel en uitgebreid van dienst bij al uw vragen over ons aanbod in auto onderdelen en meer.

logo ARN logo RDW logo Scooter recycling Nederland
Powered by