Menu

Uw autosloperij nabij Tilburg

Naarstig op zoek naar een betrouwbare autosloperij in de buurt van Tilburg? Dan bieden wij graag onze diensten aan. Wij zijn Autodemontagebedrijf TH Palinckx en al sinds jaar en dag hoog aangeschreven als autosloperij van de regio Tilburg. Als familiebedrijf in Hilvarenbeek hebben we een voorliefde voor het demonteren van auto’s, die al generaties teruggaat.

Wat bieden wij als autosloperij aan Tilburg?

Wij bieden allereerst een hoogwaardige service, omdat tevredenheid van onze klanten ons veel waard is. Daarom zorgen  wij ervoor dat alles uiterst professioneel gebeurd en met de juiste vakkennis. Tevens zijn wij als autosloperij aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland) om ook ons steentje bij te dragen aan duurzaamheid en een beter milieu. Wij zijn als autosloperij voor u het aangewezen adres voor de verkoop van gebruikte auto onderdelen. Wij hebben alle gangbare merken en modellen vaak binnen ons aanbod, dus als veelzijdige autosloperij kunnen wij nagenoeg iedereen van dienst zijn.

Verantwoorde autosloperij voor Tilburg

We hebben allemaal baat bij een beter milieu en wij dragen daar graag aan bij. Door onze aansluiting als autosloperij bij ARN, zorgen wij ervoor dat er naast onderdelen ook nog andere materialen uit auto’s gedemonteerd. Deze worden ter recycling aangeboden, waardoor het uiteindelijk verwerken van een autowrak nog duurzamer wordt. 

logo ARN logo RDW logo Scooter recycling Nederland
Powered by