Menu

Autodemontagebedrijf Palinckx voor de regio Tilburg

Hartelijk welkom bij Autodemontagebedrijf Palinckx, een gewaardeerde autosloperij nabij Tilburg. U vindt ons familiebedrijf in Hilvarenbeek, onder de rook van Tilburg. Met een flink aantal sloopauto’s en tal van beschikbare auto onderdelen, bent u bij onze autosloperij aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij ARN, waardoor wij naast demontage van auto onderdelen uit sloopauto’s ook andere materialen uit auto’s monteren ter recycling. Op die manier zijn wij als autosloperij milieubewust en vriendelijk, zodat al het mogelijke een tweede doel krijgt.

Sloopauto’s uit en om Tilburg, brengt u naar Palinckx!

Wanneer een auto zijn beste tijd erop heeft zitten en eigenlijk niet meer voor verkoop geschikt is, kunt u overwegen uw auto bij onze sloopauto’s onder te brengen. Op die manier ontvangt u toch nog geld voor uw auto en wordt er nog iets nuttigs mee gedaan. Wij zijn namelijk als autodemontagebedrijf uitermate gespecialiseerd in het demonteren en verkopen van auto onderdelen. Sloopauto’s zijn namelijk zelden volledig afgeschreven en er blijven vaak nog auto onderdelen over die nog steeds van nut kunnen zijn. Daarom kijken wij als autosloperij naar het nut en de staat van de sloopauto’s. Wij zijn centraal gesitueerd in de kern van Hilvarenbeek, op een ruim industrieterrein. U ziet bij ons meteen wat voor vlees er in de kuip zit, of beter gezegd welk materiaal er op de sloop te vinden is. Sloopauto’s krijgen bij ons de beste behandeling, zodat alles wat hergebruikt kan worden, ook hergebruikt wordt. U kunt bij ons altijd vrijblijvend langs of binnenkomen, om te kijken wat wij als autosloperij voor u kunnen betekenen. Dat kan zijn om te informeren naar beschikbare auto onderdelen, of het leveren van sloopauto’s.

Auto onderdelen vanuit de beste sloopauto’s

Onze sloopauto’s hebben vaak meer in huis dan gedacht wordt en daarmee doelen wij voornamelijk op de vele auto onderdelen die ook sloopauto’s hebben. Want zoals gezegd, vrijwel niets is volledig afgeschreven. Wij hebben met een team van deskundige monteurs een uitstekende kijk op nuttige auto onderdelen die nog in goede staat verkeren. Daarom weet u zeker dat u in de regio Tilburg gewoon het beste terecht kunt bij onze autosloperij. Wij verkopen auto onderdelen aan zowel bedrijven als particulieren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een voordelige en goed functionerende acco, dynamo, audioinstallatie of andere auto onderdelen? Dan weet u dat uw ritje vanuit of richting Tilburg niet voor niets is. U kunt natuurlijk vooraf altijd het beste even contact met ons opnemen, om te informeren of hetgeen beschikbaar is wat u zoekt. Dan kijken wij direct voor u na of wij over de benodigde auto onderdelen voor u beschikken.

De beste kwaliteit bij de autosloperij van Tilburg

Wij waarborgen onze kwaliteit, in zowel personeel als materiaal. Daarom vinden wij het belangrijk dat er in de regio Tilburg weet van is dat men bij ons terecht kan voor sloopauto’s en auto onderdelen van kwaliteit. Tilburg is met recht de juiste regio voor de juiste ondernemers in de autosloperij. Daar wilt u toch ook een graantje van meepikken?

logo ARN logo RDW logo Scooter recycling Nederland
Powered by